Fashion webwinkel

Kapten Son London zonnebril hazel brown


 
Kapten Son London zonnebril hazel brown
 

Deze Kapten & Son zonnebril is door zijn ronde model in een bruine uitvoering een echte eyecatcher! Het montuur is een combinatie van metaal en acetaat. De hoge kwaliteit van de zonnebril is terug te zien in de goede UV- en zonnebescherming. De glazen van de bril voldoen aan de EU-categorie norm 3. Met deze zonnebril maak je altijd je outfit af. Of je hem nu de hele zomer, op vakantie of tijdens het shoppen draagt deze bril is altijd een match.

Nu €99.90

Bezoek de webwinkel van Duifhuizen

Merk Kapten Son

Afdeling Zonnebrillen

EAN Code: 4251145211301

Bestel de “Kapten & Son London zonnebril hazel brown” via fashion-webwinkel.nl! Bekijk het ruime aanbod in kleding en modeaccessoires van bekende winkels en populaire modemerken! In de fashion-webwinkel.nl website vind je alles voor de fashiion lovers! Bekijk ook onze productsuggesties voor de “Kapten & Son London zonnebril hazel brown” en ontdek de laatste modetrends van dit seizoen!. €99.90 Bezoek de webwinkel

Fashion webwinkel productsuggesties

Bekijk hier de populaire fashion items en mode accessoires als matching productsuggesties. Nu online en in de winkels die wij promoten! Ontdek de laatste modetrends van dit seizoen of profiteer van de sale bij fashion-webwinkel.nl!