Fashion webwinkel

Kapten Son Maui zonnebril summernight


 
Kapten Son Maui zonnebril summernight
 

Ready to wear! Draag deze zonnebril uit de Maui serie van Kapten & Son tijdens de zonnige dagen. Door de betrouwbare zonne- en UV-beschermende glazen volgens de EU-categorie norm 3 beschermen de glazen je tegen de felle zonnestralen zodat jij onbezorgd de deur uit kan. De glazen zijn gemaakt van premium kristalglas wat dit item een stijlvolle look geeft. Het montuur is verder afgewerkt met zwarte dunne pootjes en wordt geleverd in een chique verpakking. Wordt deze Kapten & Son Maui zonnebril jouw nieuwe musthave tijdens de zonnige dagen?

Nu €99.90

Bezoek de webwinkel van Duifhuizen

Merk Kapten Son

Afdeling Zonnebrillen

EAN Code: 4251145232146

Bestel de “Kapten & Son Maui zonnebril summernight” via fashion-webwinkel.nl! Bekijk het ruime aanbod in kleding en modeaccessoires van bekende winkels en populaire modemerken! In de fashion-webwinkel.nl website vind je alles voor de fashiion lovers! Bekijk ook onze productsuggesties voor de “Kapten & Son Maui zonnebril summernight” en ontdek de laatste modetrends van dit seizoen!. €99.90 Bezoek de webwinkel

Fashion webwinkel productsuggesties

Bekijk hier de populaire fashion items en mode accessoires als matching productsuggesties. Nu online en in de winkels die wij promoten! Ontdek de laatste modetrends van dit seizoen of profiteer van de sale bij fashion-webwinkel.nl!