Fashion webwinkel

Maryam Nassir Zadeh loafers Pascal 043 oranje


 
Maryam Nassir Zadeh loafers Pascal 043 oranje
 

Deze zomer wordt een zomer vol kleur! Deze loafers van het merk Maryam Nassir Zadeh, model Pascal, in het oranje sluiten hier goed bij aan! De oranje kleur en cognac zool in combinatie mer de subtiele details op de neus geeft de loafer een klassieke uitstraling. Dit leidt ertoe dat je ze gemakkelijk kunt dragen naar elke soort gelegenheid. Maak de look af met een lange jurk en shopper! Ze hebben een normale pasvorm.

Nu €365.00

Bezoek de webwinkel van Marjon Snieders

Merk Maryam Nassir Zadeh

Afdeling Loafers

EAN Code: 265806201

Bestel de “Maryam Nassir Zadeh loafers Pascal 043 oranje” via fashion-webwinkel.nl! Bekijk het ruime aanbod in kleding en modeaccessoires van bekende winkels en populaire modemerken! In de fashion-webwinkel.nl website vind je alles voor de fashiion lovers! Bekijk ook onze productsuggesties voor de “Maryam Nassir Zadeh loafers Pascal 043 oranje” en ontdek de laatste modetrends van dit seizoen!. €365.00 Bezoek de webwinkel

Fashion webwinkel productsuggesties

Bekijk hier de populaire fashion items en mode accessoires als matching productsuggesties. Nu online en in de winkels die wij promoten! Ontdek de laatste modetrends van dit seizoen of profiteer van de sale bij fashion-webwinkel.nl!